Szemüveglencse

                        

MULTIFOKÁLIS AKCIÓ AZ ESSILORNÁL! EGY PÁR VARILUX MULTIFOKÁLIS LENCSE VÁSÁRLÁSA ESETÉN EGY MÁSIK PÁR VARILUX LENCSÉT ADUNK AJÁNDÉKBA!

az akció részleteiről itt olvashat: http://www.varilux.hu//static/pdf/akcios_szabalyzat.pdf

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Páramentes szemüveglencse  www.optifog.hu

 

Optifog bevonattal ellátott lencse, mely egy aktiváló oldattal naponta megtisztítva megoldja a bepárásodás problematikáját! Tényleg működik!
  

 

Egyszerű használat

  • Tisztítsuk meg alaposan az OPTIFOG lencséket és rázzuk fel jól az OPTIFOG Aktivátort
  • Cseppentsünk 1-1 cseppet az OPTIFOG lencsék mindkét oldalára
  • Finoman törölgessük meg a lencsék felületét az OPTIFOG Aktivátorhoz mellékelt mikroszálas törlőkendővel, ügyelve arra, hogy a folyadék a lencse teljes felszínét beborítsa

 

Munkaszemüveg-lencse

Beltéri munkavégzés során használatos lencsék, akár 30-40 cm-es (pl képernyő előtti munka) ill. 2-4 m-es (irodai munka) munkatávolságra. Az olvasó dioptriából kiindulva, a lencse alsó része felől felfelé csökken a dioptria a kívánt távolságnak megfelelően. Rendkívűl könnyű megszokni.

Fényresötétedő lencse

Optimalizálják a látás minőségét az egész nap folyamán, mindenféle fényviszonyok között, így járulván hozzá szemünk egészségének hosszútávú megőrzéséhez. A szem védelmével és ápolásával, valamint a tágabb értelemben vett kényelemmel és a minőségi élettel kapcsolatos válaszként váltak ismertté világszerte.

Új fejlesztés, a polarizált fényresötétedő lencse, mely kombinálja mindkét lencsetípus előnyeit és újat is nyújt egyben. Ez az újdonság, hogy a lencse az autó szélvédője mögött is sötétedik, ami eddig nem volt lehetséges. A korábbi fejlesztések csak az UV sugárzásra tették érzékennyé a lencsét, míg most már a látható fényre is reagál. 

Multifokális lencse

A 40 éves kor felett a szem fokozatosan elveszíti természetes alkalmazkodóképességét, az apró betűk összemosódnak és az olvasnivalót egyre távolabb kell tartanunk a szemünktől, hogy élesen láthassuk. Ez egy teljesen természetes folyamat, amely előbb-utóbb mindenkinél bekövetkezik és presbyopiának vagy másnéven időskori távollátásnak nevezzük. Szerencsére erre a problémára már van megoldás. A látáskorrekció legkorszerűbb módja 40 év felett a multifokális (progresszív) szemüveg.

Dioptriás színezett és polarizált napszemüveglencse           

100% UV védelem, fiziológiás (barna, szürke, zöld) és különböző divatszínek (lila, sárga, kék stb.) az egészen halvány, 12%-os, színezéstől akár 95%-os sötétségig, egyenletes vagy átmenetes formában.

A polarizált lencséket ajánljuk autóvezetéshez és különböző sportokhoz (vízi sportok, sí, snowboard stb.) egyaránt.A polarizált lencsék ugyanis lehetővé teszik a biztonságos vezetést azáltal, hogy kiküszöbölik a nedves útfelületről, a műszerfalról, vagy más személygépkocsiról történő visszaverődés okozta káprázást. A sportok közül különösen a vízi sportok (vitorlázás, horgászás) és a téli sportok űzőinek ajánljuk, amelyek során a szemek fokozott igénybevételnek vannak kitéve a sima felületről (víz, hó és jég) visszaverődő napsugarak miatt.  Segítségével a színek élénkebbé válnak és jobban élvezhetjük a természet szépségeit. Végül, de nem utolsó sorban a polarizált lencse kitűnő választás az érzékeny szeműeknek, idősebbeknek, vagy a szemműtéten átesetteknek, hiszen szemüknek maximális védelmet biztosítanak.

 

Munkavédelmi szemüveglencse

Az EN166 szabványnak megfelelő, munkavédemi tanúsítvánnyal rendelkező szemvüeglencse polikarbonát alapanyagból. Egyfókuszú és multifokális szemüveg is készülhet belőle.


HÍREK

SZEPTEMBERIG, SZOMBATONKÉNT ÜZLETÜNK ZÁRVA TART.

MINDENNAP SZEMVIZSGÁLAT!

Raktári egyfókuszú szemüveglencsék 30 % kedvezménnyel ​

Színezetlen, napszemüveg és EyeDrive lencsék kedvezményes áron

 

FÉNYRESÖTÉTEDŐ (1+1) ÉS MULTIFOKÁLIS LENCSE (1+1)AKCIÓ!

bővebben »

AKCIÓ

ELINDULT a torhetetlenszemuveg.hu! Válasszon minket átvételi pontként, 3 év feleltti gyermeke szemvizsgálatát helyben el is tudjuk végezni, sőt, a szemüveglencséből most 5000 Ft kedvezmény is jár!

Szemvizsgálat időpontért jelentkezzen elérhetőségeinken: +36 1 780 26 35, info@belvarosioptika.eu 

 

 

 

bővebben »