Szemüveglencse

                        

 

MULTIFOKÁLIS AKCIÓ AZ ESSILORNÁL! EGY PÁR VARILUX MULTIFOKÁLIS LENCSE VÁSÁRLÁSA ESETÉN EGY MÁSIK PÁR VARILUX LENCSÉT ADUNK AJÁNDÉKBA!

az akció részleteiről érdeklődjön üzletünkben!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Páramentes szemüveglencse  www.optifog.hu

 

Optifog bevonattal ellátott lencse, mely egy aktiváló oldattal naponta megtisztítva megoldja a bepárásodás problematikáját! Tényleg működik!
  

 

Egyszerű használat

  • Tisztítsuk meg alaposan az OPTIFOG lencséket és rázzuk fel jól az OPTIFOG Aktivátort
  • Cseppentsünk 1-1 cseppet az OPTIFOG lencsék mindkét oldalára
  • Finoman törölgessük meg a lencsék felületét az OPTIFOG Aktivátorhoz mellékelt mikroszálas törlőkendővel, ügyelve arra, hogy a folyadék a lencse teljes felszínét beborítsa

 

Munkaszemüveg-lencse

Beltéri munkavégzés során használatos lencsék, akár 30-40 cm-es (pl képernyő előtti munka) ill. 2-4 m-es (irodai munka) munkatávolságra. Az olvasó dioptriából kiindulva, a lencse alsó része felől felfelé csökken a dioptria a kívánt távolságnak megfelelően. Rendkívűl könnyű megszokni.

Fényresötétedő lencse

Optimalizálják a látás minőségét az egész nap folyamán, mindenféle fényviszonyok között, így járulván hozzá szemünk egészségének hosszútávú megőrzéséhez. A szem védelmével és ápolásával, valamint a tágabb értelemben vett kényelemmel és a minőségi élettel kapcsolatos válaszként váltak ismertté világszerte.

Új fejlesztés, a polarizált fényresötétedő lencse, mely kombinálja mindkét lencsetípus előnyeit és újat is nyújt egyben. Ez az újdonság, hogy a lencse az autó szélvédője mögött is sötétedik, ami eddig nem volt lehetséges. A korábbi fejlesztések csak az UV sugárzásra tették érzékennyé a lencsét, míg most már a látható fényre is reagál. 

Multifokális lencse

A 40 éves kor felett a szem fokozatosan elveszíti természetes alkalmazkodóképességét, az apró betűk összemosódnak és az olvasnivalót egyre távolabb kell tartanunk a szemünktől, hogy élesen láthassuk. Ez egy teljesen természetes folyamat, amely előbb-utóbb mindenkinél bekövetkezik és presbyopiának vagy másnéven időskori távollátásnak nevezzük. Szerencsére erre a problémára már van megoldás. A látáskorrekció legkorszerűbb módja 40 év felett a multifokális (progresszív) szemüveg.

Dioptriás színezett és polarizált napszemüveglencse           

100% UV védelem, fiziológiás (barna, szürke, zöld) és különböző divatszínek (lila, sárga, kék stb.) az egészen halvány, 12%-os, színezéstől akár 95%-os sötétségig, egyenletes vagy átmenetes formában.

A polarizált lencséket ajánljuk autóvezetéshez és különböző sportokhoz (vízi sportok, sí, snowboard stb.) egyaránt.A polarizált lencsék ugyanis lehetővé teszik a biztonságos vezetést azáltal, hogy kiküszöbölik a nedves útfelületről, a műszerfalról, vagy más személygépkocsiról történő visszaverődés okozta káprázást. A sportok közül különösen a vízi sportok (vitorlázás, horgászás) és a téli sportok űzőinek ajánljuk, amelyek során a szemek fokozott igénybevételnek vannak kitéve a sima felületről (víz, hó és jég) visszaverődő napsugarak miatt.  Segítségével a színek élénkebbé válnak és jobban élvezhetjük a természet szépségeit. Végül, de nem utolsó sorban a polarizált lencse kitűnő választás az érzékeny szeműeknek, idősebbeknek, vagy a szemműtéten átesetteknek, hiszen szemüknek maximális védelmet biztosítanak.

 

Munkavédelmi szemüveglencse

Az EN166 szabványnak megfelelő, munkavédemi tanúsítvánnyal rendelkező szemvüeglencse polikarbonát alapanyagból. Egyfókuszú és multifokális szemüveg is készülhet belőle.


HÍREK

⚠️Kedves Vásárlóink! Szeptember 26-án csak 14 órakor nyitunk, áramszünet miatt. Megértésüket köszönjük. ⚠️

bővebben »

AKCIÓ

ELINDULTtorhetetlenszemuveg.hu! Válasszon minket átvételi pontként, 3 év feleltti gyermeke szemvizsgálatát helyben el is tudjuk végezni, sőt, a szemüveglencséből most 5000 Ft kedvezmény is jár!

Szemvizsgálat időpontért jelentkezzen elérhetőségeinken: +36 1 780 26 35, info@belvarosioptika.eu

bővebben »