Kontaktlencsék

  • A kontaktlencse jellemzői (dioptria, görbület, átmérő) a szem méreteitől és a fénytörési hiba mértékétől függenek. Tehát minden szemnél különbözőek, ezért soha ne kérjünk kölcsön kontaktlencsét!
  • Csak abban az esetben aludjunk a lencsében, ha azt a szakember is jóváhagyta!
  • A fürdőzésnél a legfontosabb, hogy a fertőzéseket elkerüljük. Az egynapos, eldobható lencse csökkenti a fertőzés veszélyét.
  • Kérjük olvassa el a kontaktlencse viselés aranyszabályait!

Válasszon a gyártók közül:

Johnson & Johnson kontaktlencsék

 

NAPI VISELETŰ

Egyszerű használat. Többé nem kell a lencsetisztítással bajlódnia, hiszen nincs szükség lencseápoló folyadékra és tároló tokra sem. Viselje egyetlen napig, aztán egyszerűen dobja a szemetesbe az elhasznált kontaktlencsét!

1•DAY ACUVUE® MOIST™ . A 1•DAY ACUVUE® MOIST™ kontaktlencse lehetővé teszi, hogy minden nap átélhesse a friss, új pár kontaktlencse nyújtotta szabadságot. Ez a lencseviselés legegészségesebb és legegyszerűbb formája.

A 1•DAY ACUVUE® MOIST® for ASTIGMATISM kontaktlencsét a Gyorsított Stabilizációs Kialakítás (Accelerated Stabilisation Design - ASD) pozicionálja és tartja a helyén, bármilyen aktív életet is él. Készüljön fel az ámulatba ejtő pillanatokra, akár vezetés, vacsorázás, táncolás, sportolás vagy egyszerűen TV-nézés közben!

 

ACUVUE TRUE EYE Egyedülálló, napi viseletű szilikon-hidrogél lencse. A tökéletes komfort. 

2 HETES VISELETŰ:

 

ACUVUE® OASYS™ with HYDRACLEAR™ Plus / ACUVUE® OASYS™ for ASTIGMATISM  a legújabb fejlesztésű szilikon-hidrogél kontaktlencse a teljes komfortért, képernyő előtti munkavégzéshez kifejezetten ajánlott

 

ACUVUE® ADVANCE™ with HYDRACLEAR™ Még kényelmesebb. Viselje egész nap kényelmesen a kontaktlencséjét! Az ACUVUE® ADVANCE™ kontaktlencsék HYDRACLEAR™, technológiával készülnek, ezáltal egész nap élvezheti az egyedülállóan selymes és lágy kontaktlencse érzését, bármilyen hosszúra nyúljon is a nap.

 

 

ACUVUE® ADVANCE™ for ASTIGMATISM Precizitás. Ez a kontaktlencse amellett, hogy kényelmes, kitűnő látásélességet is biztosít. Ha eddig azt hitte, hogy az asztigmiája nem korrigálható kontaktlencsével, ideje, hogy átgondolja ezt a feltételezést.

 

ACUVUE® 2 Még rugalmasabb. Ez a lencse kitűnő választás azoknak, akik életükben először próbálják ki, milyen érzés kontaktlencsét viselni, hiszen igen egyszerű használni. - (SZÉLES DIOPTRIATARTOMÁNY, UV VÉDELEM, KÉNYELEM)

 

ACUVUE® BIFOCAL Kivételes szabadság. Különleges kialakításának köszönhetően, ezzel a kontaktlencsével bármilyen fényviszony mellett tisztán láthat majd közelre és távolra egyaránt anélkül, hogy egy szemüveggel kellene vesződnie.

 

SZÍNES KONTAKTLENCSE 

ACUVUE® 2 COLOURS™ Stílust kölcsönöz. Az ACUVUE® 2 COLOURS™ kontaktlencsét akár tökéletes látás esetén is viselheti, csupán a móka kedvéért, de természetesen a látáskorrekcióra szorulók számára is optimális megoldást jelenthet, hiszen az ACUVUE® 2 kontaktlencsékkel megegyező lencsedesign-nal készül.

 


« vissza

HÍREK

SZEPTEMBERIG, SZOMBATONKÉNT ÜZLETÜNK ZÁRVA TART.

MINDENNAP SZEMVIZSGÁLAT!

Raktári egyfókuszú szemüveglencsék 30 % kedvezménnyel ​

Színezetlen, napszemüveg és EyeDrive lencsék kedvezményes áron

 

FÉNYRESÖTÉTEDŐ (1+1) ÉS MULTIFOKÁLIS LENCSE (1+1)AKCIÓ!

bővebben »

AKCIÓ

ELINDULT a torhetetlenszemuveg.hu! Válasszon minket átvételi pontként, 3 év feleltti gyermeke szemvizsgálatát helyben el is tudjuk végezni, sőt, a szemüveglencséből most 5000 Ft kedvezmény is jár!

Szemvizsgálat időpontért jelentkezzen elérhetőségeinken: +36 1 780 26 35, info@belvarosioptika.eu 

 

 

 

bővebben »