Kontaktlencsék

  • A kontaktlencse jellemzői (dioptria, görbület, átmérő) a szem méreteitől és a fénytörési hiba mértékétől függenek. Tehát minden szemnél különbözőek, ezért soha ne kérjünk kölcsön kontaktlencsét!
  • Csak abban az esetben aludjunk a lencsében, ha azt a szakember is jóváhagyta!
  • A fürdőzésnél a legfontosabb, hogy a fertőzéseket elkerüljük. Az egynapos, eldobható lencse csökkenti a fertőzés veszélyét.
  • Kérjük olvassa el a kontaktlencse viselés aranyszabályait!

Válasszon a gyártók közül:

Ciba Vision kontaktlencsék

NAPI VISELET (DAILIES®)

 

DAILIES AquaComfort Plus Az első, egyedülálló hármas hatású önnedvesítő rendszerrel gyártott egynapos kontaktlencse az egész napon át tartó kényelemért.Tudta, hogy naponta meglepően sokat, átlagosan 14.000-et pislogunk? Nos, a DAILIES® AquaComfort Plus™ kontaktlencse bemutatja az egyedülálló, pislogásra aktiválódó önnedvesítő rendszert, amelynek segítségével kiváló, egész napon át tartó kényelmet biztosít a viselője számára.

Focus DAILIES All Day Comfort

Kitűnő ár-érték arány, jól megszokott minőség és kényelem.

Focus DAILIES Toric ADC

Asztigmia esetén is választhat napi lencsét, pl. sportoláshoz, utazáshoz, vagy megkülönböztetett eseményekre.

  • Focus DAILIES Progressives AD

 

HAVI VISELET (AIR OPTIX™)

AIR OPTIX AQUA  lélegző kontaktlencsék akár ötször több oxigént juttatnak a szemnek, (138 Dk/t). mint a hagyományos hidrogél lencsék.  Így szemei egészségesebbek és halványabbak lesznek. Váltson az egészségesebb nappali viseletű szilikon-hidrogél lencsékre!

AIR OPTIX NIGHT&DAY Tiszta, kényelmes látás maximum 30 napon és éjszakán keresztüli folyamatos viselés esetén. A Focus NIGHT & DAY lencsék továbbá megkapták a terápiás használatra vonatkozó CE Jelölést Európában és az FDA engedélyt az Egyesült Államokban. Ez azt jelenti, hogy a lencsét a szem specialisták olyan gyógykötésként használhatják a lencsét, amely védi a szaruhártyát, enyhíti a szaruhártya fájdalmát, és segít a szaruhártya gyógyulásában.

AIR OPTIX MULTIFOCAL Egyszer mindenkinél bekövetkezik. Olvassa az újságot vagy nézi a számítógép képernyőjét és a szavak, az ábrák kezdenek összemosódni. Amennyiben Ön 40 éves kor felé közeledik ez teljesen szokványos jelenség. Az életkor előrehaladtával előbb utóbb megjelenik a presbyopia. Élvezze az AIR OPTIX™ AQUA MULTIFOCAL kontaktlencse által biztosított rendkívüli kényelmet és tiszta, éles látást minden távolságra*.

AIR OPTIX for Astigmatism Az asztigmia, a szaruhártya alakjának szabálytalansága miatt homályos, elmosódott látást eredményez.
Sok kontaktlencse viselőnek van asztigmiája. A finom különbségek a szaruhártya alakjából adódnak.

AIR OPTIX Individual Egyéni igények? Maximális kényelem, kifejezetten az Ön szemére gyártva!

SZÍNES KONTAKTLENCSÉK

FreshLook® One-Day

FreshLook® Colors

ha teljesen meg kívánja változtatni a szeme színét, a Freshlook Colors a legjobb megoldás. 

FreshLook® ColorBlends  diszkrét, természetes szemszínváltozás

 


« vissza

HÍREK

SZEPTEMBERIG, SZOMBATONKÉNT ÜZLETÜNK ZÁRVA TART.

MINDENNAP SZEMVIZSGÁLAT!

Raktári egyfókuszú szemüveglencsék 30 % kedvezménnyel ​

Színezetlen, napszemüveg és EyeDrive lencsék kedvezményes áron

 

FÉNYRESÖTÉTEDŐ (1+1) ÉS MULTIFOKÁLIS LENCSE (1+1)AKCIÓ!

bővebben »

AKCIÓ

ELINDULT a torhetetlenszemuveg.hu! Válasszon minket átvételi pontként, 3 év feleltti gyermeke szemvizsgálatát helyben el is tudjuk végezni, sőt, a szemüveglencséből most 5000 Ft kedvezmény is jár!

Szemvizsgálat időpontért jelentkezzen elérhetőségeinken: +36 1 780 26 35, info@belvarosioptika.eu 

 

 

 

bővebben »