Kontaktlencsék

 • A kontaktlencse jellemzői (dioptria, görbület, átmérő) a szem méreteitől és a fénytörési hiba mértékétől függenek. Tehát minden szemnél különbözőek, ezért soha ne kérjünk kölcsön kontaktlencsét!
 • Csak abban az esetben aludjunk a lencsében, ha azt a szakember is jóváhagyta!
 • A fürdőzésnél a legfontosabb, hogy a fertőzéseket elkerüljük. Az egynapos, eldobható lencse csökkenti a fertőzés veszélyét.
 • Kérjük olvassa el a kontaktlencse viselés aranyszabályait!

Válasszon a gyártók közül:

Johnson & Johnson kontaktlencsék

 

NAPI VISELETŰ

Egyszerű használat. Többé nem kell a lencsetisztítással bajlódnia, hiszen nincs szükség lencseápoló folyadékra és tároló tokra sem. Viselje egyetlen napig, aztán egyszerűen dobja a szemetesbe az elhasznált kontaktlencsét!

1•DAY ACUVUE® MOIST™ . A 1•DAY ACUVUE® MOIST™ kontaktlencse lehetővé teszi, hogy minden nap átélhesse a friss, új pár kontaktlencse nyújtotta szabadságot. Ez a lencseviselés legegészségesebb és legegyszerűbb formája.

A 1•DAY ACUVUE® MOIST® for ASTIGMATISM kontaktlencsét a Gyorsított Stabilizációs Kialakítás (Accelerated Stabilisation Design - ASD) pozicionálja és tartja a helyén, bármilyen aktív életet is él. Készüljön fel az ámulatba ejtő pillanatokra, akár vezetés, vacsorázás, táncolás, sportolás vagy egyszerűen TV-nézés közben!

 

ACUVUE TRUE EYE Egyedülálló, napi viseletű szilikon-hidrogél lencse. A tökéletes komfort. 

2 HETES VISELETŰ:

 

ACUVUE® OASYS™ with HYDRACLEAR™ Plus / ACUVUE® OASYS™ for ASTIGMATISM  a legújabb fejlesztésű szilikon-hidrogél kontaktlencse a teljes komfortért, képernyő előtti munkavégzéshez kifejezetten ajánlott

 

ACUVUE® ADVANCE™ with HYDRACLEAR™ Még kényelmesebb. Viselje egész nap kényelmesen a kontaktlencséjét! Az ACUVUE® ADVANCE™ kontaktlencsék HYDRACLEAR™, technológiával készülnek, ezáltal egész nap élvezheti az egyedülállóan selymes és lágy kontaktlencse érzését, bármilyen hosszúra nyúljon is a nap.

 

 

ACUVUE® ADVANCE™ for ASTIGMATISM Precizitás. Ez a kontaktlencse amellett, hogy kényelmes, kitűnő látásélességet is biztosít. Ha eddig azt hitte, hogy az asztigmiája nem korrigálható kontaktlencsével, ideje, hogy átgondolja ezt a feltételezést.

 

ACUVUE® 2 Még rugalmasabb. Ez a lencse kitűnő választás azoknak, akik életükben először próbálják ki, milyen érzés kontaktlencsét viselni, hiszen igen egyszerű használni. - (SZÉLES DIOPTRIATARTOMÁNY, UV VÉDELEM, KÉNYELEM)

 

ACUVUE® BIFOCAL Kivételes szabadság. Különleges kialakításának köszönhetően, ezzel a kontaktlencsével bármilyen fényviszony mellett tisztán láthat majd közelre és távolra egyaránt anélkül, hogy egy szemüveggel kellene vesződnie.

 

SZÍNES KONTAKTLENCSE 

ACUVUE® 2 COLOURS™ Stílust kölcsönöz. Az ACUVUE® 2 COLOURS™ kontaktlencsét akár tökéletes látás esetén is viselheti, csupán a móka kedvéért, de természetesen a látáskorrekcióra szorulók számára is optimális megoldást jelenthet, hiszen az ACUVUE® 2 kontaktlencsékkel megegyező lencsedesign-nal készül.

 

bővebben »


Ciba Vision kontaktlencsék

NAPI VISELET (DAILIES®)

 

DAILIES AquaComfort Plus Az első, egyedülálló hármas hatású önnedvesítő rendszerrel gyártott egynapos kontaktlencse az egész napon át tartó kényelemért.Tudta, hogy naponta meglepően sokat, átlagosan 14.000-et pislogunk? Nos, a DAILIES® AquaComfort Plus™ kontaktlencse bemutatja az egyedülálló, pislogásra aktiválódó önnedvesítő rendszert, amelynek segítségével kiváló, egész napon át tartó kényelmet biztosít a viselője számára.

Focus DAILIES All Day Comfort

Kitűnő ár-érték arány, jól megszokott minőség és kényelem.

Focus DAILIES Toric ADC

Asztigmia esetén is választhat napi lencsét, pl. sportoláshoz, utazáshoz, vagy megkülönböztetett eseményekre.

 • Focus DAILIES Progressives AD

 

HAVI VISELET (AIR OPTIX™)

AIR OPTIX AQUA  lélegző kontaktlencsék akár ötször több oxigént juttatnak a szemnek, (138 Dk/t). mint a hagyományos hidrogél lencsék.  Így szemei egészségesebbek és halványabbak lesznek. Váltson az egészségesebb nappali viseletű szilikon-hidrogél lencsékre!

AIR OPTIX NIGHT&DAY Tiszta, kényelmes látás maximum 30 napon és éjszakán keresztüli folyamatos viselés esetén. A Focus NIGHT & DAY lencsék továbbá megkapták a terápiás használatra vonatkozó CE Jelölést Európában és az FDA engedélyt az Egyesült Államokban. Ez azt jelenti, hogy a lencsét a szem specialisták olyan gyógykötésként használhatják a lencsét, amely védi a szaruhártyát, enyhíti a szaruhártya fájdalmát, és segít a szaruhártya gyógyulásában.

AIR OPTIX MULTIFOCAL Egyszer mindenkinél bekövetkezik. Olvassa az újságot vagy nézi a számítógép képernyőjét és a szavak, az ábrák kezdenek összemosódni. Amennyiben Ön 40 éves kor felé közeledik ez teljesen szokványos jelenség. Az életkor előrehaladtával előbb utóbb megjelenik a presbyopia. Élvezze az AIR OPTIX™ AQUA MULTIFOCAL kontaktlencse által biztosított rendkívüli kényelmet és tiszta, éles látást minden távolságra*.

AIR OPTIX for Astigmatism Az asztigmia, a szaruhártya alakjának szabálytalansága miatt homályos, elmosódott látást eredményez.
Sok kontaktlencse viselőnek van asztigmiája. A finom különbségek a szaruhártya alakjából adódnak.

AIR OPTIX Individual Egyéni igények? Maximális kényelem, kifejezetten az Ön szemére gyártva!

SZÍNES KONTAKTLENCSÉK

FreshLook® One-Day

FreshLook® Colors

ha teljesen meg kívánja változtatni a szeme színét, a Freshlook Colors a legjobb megoldás. 

FreshLook® ColorBlends  diszkrét, természetes szemszínváltozás

 

bővebben »


Cooper Vision kontaktlencsék

 

NAPI VISELETŰ:

 

Biomedics 1 Day

Egyszerűen, könnyen kezelhető és kényelmes napi viselésű kontaktlencse, mely UV védelemmel is rendelkezik.

  

 

Proclear 1 Day

Prémium minőségű, egyedülálló PC technológiával készülő 1 napos kihordású kontaktlencse.

   

2 HETES VISELETŰ: 

Avaira

"Aquaform" alapanyagból készül, mely ötvözi a magas Dk/t (oxigén áteresztő képesség) és magas víztartalom értéket. A hidrofil és a szilikon komponensek egyedülálló összhatása az alapanyag természetes nedvesedését

HAVI VISELETŰ: 

Biofinity

Szilikon-hidrogél lencse, kiváló nedvesítő tulajdonsággal. Magas oxigénáteresztő képesség, magas víztartalom.

Biofinity toric

Asztigmiás pácienseinknek.

 

Biomedics 55 Evolution

A vékony, még jobban lekerekített szél még nagyobb kényelmet biztosít egész napra, míg az Aberrációt Közömbösítő Rendszer (ANS™), a kontaktlencsében és a szemben rejlő szférikus aberrációkat korrigálva, tökéletesített...

  

Proclear

A kiszáradásnak magasabb fokon áll ellen, mint a hasonló víztartalmú kontaktlencsék. Minimálisra csökkentett fehérje és zsír lerakódás.

Proclear toric

Asztigmiás pácienseinkek.

 

Proclear Multifocal

A Coopervision - Hydron lágy kontaktlencséje Napi használat, havi csere

 

bővebben »


Sauflon kontaktlencsék

NAPI VISELETŰ:

 

Clariti 1 day

 • A szabadalmaztatott folyamat, az AquaGen™ technológia révén pedig a lencse kiválóan nedvesíthető és nedvességtartalmát a viselés ideje alatt maximálisan megőrzi
 • Kifejezetten magas komfortérzetet biztosít
 • A szem sokkal gyorsabban alkalmazkodik a kontaktlencséhez, mint a hidrogél lencsék esetében

   

 

New day

 • tökéletesebb látásélesség a szférikus lencsékhez képest
 • kis fokú asztigmia és korai presbiopia esetén is jól alkalmazható
 • széles körben illeszthető a lencse
 • védi a szemet a káros UV sugarakkal szemben

 

HAVI VISELETŰ:

 

Clariti

 • A szabadalmaztatott folyamat, az AquaGenTM technológia révén pedig a lencse kiválóan nedvesíthető és nedvességtartalmát a viselés ideje alatt maximálisan megőrzi
 • Kifejezetten magas komfortérzetet biztosít
 • A szem sokkal gyorsabban alkalmazkodik a kontaktlencséhez, mint a hidrogél lencsék esetében
 •  Megnövelt értékű bio-kompatibilitás az emberi szervezettel

 

UV55

 • Kiemelkedő komfortérzet és kezelhetőség
 • Könnyű a szemre helyezni
 • Védelmet nyújt a káros UV-sugarakkal szemben

 

Clear Comfort

 • Kis fokú asztigmia és korai presbiopia esetén jól alkalmazható

 

Bioclear

 • speciálisan kifejlesztett lencse-alapanyag,
  amely növeli az emberi szervezettel való
  bio-kompatibilitást
 • Védelmet nyújt a káros UV-sugarakkal szemben

 

Bioclear toric

 • speciálisan kifejlesztett lencse-alapanyag, amelyben a hozáadott Aquatract™ összetevő növeli az emberi szervezettel való bio-kompatibilitást

 

Select

 • A havi kihordású, napi kiterjesztett viselésű szilikon-hidrogél kontaktlencse
 • A cornea több oxigénhez jut, amely kifejezett kényelmet
  és egészséget biztosít a szem számára
 • A szabadalmaztatott folyamat, az AquaGen™
  technológia révén pedig a lencse kiválóan nedvesíthető és nedvességtartalmát a viselés ideje alatt maximálisan
  megőrzi

 

bővebben »


Bausch & Lomb kontaktlencsék

bővebben »


HÍREK

A hatályos rendelkezések értelmében, üzletünkben, egyszerre, maximum 3 vásárló tartózkodhat. Megértésüket köszönjük! Vigyázunk/vigyázzunk egymásra!

bővebben »

AKCIÓ

ELINDULTtorhetetlenszemuveg.hu! Válasszon minket átvételi pontként, 3 év feleltti gyermeke szemvizsgálatát helyben el is tudjuk végezni, sőt, a szemüveglencséből most 5000 Ft kedvezmény is jár!

Szemvizsgálat időpontért jelentkezzen elérhetőségeinken: +36 1 780 26 35, info@belvarosioptika.eu

bővebben »